Hem » Färg, väte & blekning » Färgbomber & färginpackning

Färgbomber & färginpackning

Färgbomb är en hårinpackning som innehåller färgpigment. Färgpigmenten i en färgbomb lägger sig, till skillnad från vanlig permanenta hårfärger, utanpå hårstrået och följer därför hårets egen färg. Färgbomben är framtagen för att förstärka, korrigera eller ge ditt hår en helt ny nyans men kan aldrig göra ditt hår ljusare. Färgbombens pigment ska inte jämföras med en riktigt permanent hårfärg utan en färgbomb tvättas av över tid ur håret. Bortsett från att färgbomben ger en förstärkt, korrigerad eller ny nyans av ditt hår så är en färgbomb också en typ av hårinpackning. Färgbomber är fullproppade med vitaminer, oljor & aminosyror som har för syfte att vårda & mjukgöra håret samtidit som det förstärker och ger ditt hår en otrolig glans!

En färgbomb anpassar sig efter ditt hårs färg. Exempelvis en röd nyans i ett mörktbrunt hår skulle resultera i att håret får en mörk röd nyans & en röd nyans i ett ljust hår skulle resultera i en mer ljus & intensiv röd nyans.

Pure Shades

Pure Shades Färgbomberna finns i 26 olika nyanser. Färgbomberna går alldeles utmärkt att blanda med varandra för att få fram precis den färgen du önskar men man kan också skapa sin egen nyans med Pure Shades Clear. Pure shades innehåller en rad olika vitaminer, oljor & aminosyror såsom Silkesprotein, Veteprotein, Arginin, Serine, Theronine, och Fision Keraveg-18 som vårdar & hjälper ditt hår hålla sig mjukt samtidigt som det ger en otrolig lyster! Vi rekommenderar att efterbehandla ditt hår med Pure Shades Defining spray efter första tvätten för att försegla färgen från färgbomben. Som om inte det vore bra nog redan så är Pure shades färgbomber också godkända av Grön Salong/Grön Frisör & är eko/veganvänlig.

Zenz Therapy Color Treatment

Zenz Therapy color treatment är en färgbombsserie som finns i 5 olika nyanser. Färgbomberna går att blanda för att få precis den nyansen du önskar på ditt hår. ZenzTherapy color treatment är inte bara en färgbomb utan det är också en inpackning för ditt hår som är full av aktiva ingredienser såsom Jojoba olja, hydrolyserat keratinprotein & granatäppelextrakt som bevarar och vårdar ditt hår samtidigt som det ger en otrolig lyster!

Vill du veta mer om våra produkter? Kontakta oss via mail eller telefon info@capura.se 0733613560

Läs mer