Zenz Theraphy

Zenz Theraphy familjen

Zenz Therpahy tillverkas av Icon hairspa i Danmark. Filosofin bakom färgen är att " de ingredienserna vi valt bort att använda är precis lika viktiga som de vi använder". Resultatet av detta är vår färg som lever upp till kraven från den kreativa frisören. Zenz Theraphy färgen är ammoniakfri, fri från PPD, resorcinol och MI/MCIT. Produkterna är inte testade på djur. 

Zenz Theraphy färgen - en ammoniak fri färg som ger fantastiska resultat, i princip doftfri, många nyansera att välja mellan med intensiva färgpigment. 

Zenz Therapy bleach - Ett vitt ammoniakfritt blekningspulver som ger en bra uppljusningsförmåga, även med låga vätestyrkor. Zenz Therpahy bleach kan lyfta upp till 5 steg.

Zenz Theraphy creme bleach - En blekningscreme som passar till alla "sköra" hår. Jojoba oljan i blekningscremen skyddar håret under uppljusningsprocessen.

Camouflage color - är speciellt utvecklad för gråa hår. Färgen ger glans och lyster och kan förstärka ett naturligt grått hår. Färgen är enkel att applicera och verkningstiden är 5-10 minuter. 

Barrier pomade - skyddar huden emot färgrester, men kan även med fördel användas för de med känslig hud.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Så här tycker frisörerna om Zenz Therpahy

Sanna på Sannas Hårfirma - Färgen är lättarbetad och täcker grått hår med endast 3% väte. Ingen ammoniak vilket gör att även om vi har flera färgkunder efter varandra så doftar det inte färg på salongen. Färgen är lätt att tvätta ur håret.  Hållbarheten är jättebra, när kunden kommer tillbaka efter 6 veckor så behövs bara en retusch. Jag är så nöjd med denna färgen.

Lisa på Lito Salong & Barber - Jag klarar inte av starka dofter, så att jobba med något annat än ammoniakfritt är inget alternativ för mig. Zenz Theraphy lever upp till mina krav på hur en bra färg ska vara, pigmentrik, säker, skonsam och lättarbetad.

Alexandra på Salong Alexandra - Färgen är magi, den täcker i alla lägen och ger en otroligt fin glans. Kunderna är otriligt nöjda och vill ha färgen gång efter gågn. Färgen doftar näst intill ingeting och klåda i hårbotten är ett minne blott. Testa själv, ingen blir besviken!

Tjejerna på Salong Gioia - Zenz Theraphy har verkligen fått oss att utvecklas som frisörer. Vi letade länge innan vi till slut hittade detta fantastiska färgmärke. Vi får numera heltäckande gråhårsfärgningar, riktigt kalla nyanseringar och en otrolig glans på våra färger. Dessutom har färgen ett väldigt bra innehåll. En färg som fyller våra pch våra kunders krav och behöv.

 

 

Läs mer
Produkter
12 36 72