Megix 10

Megix 10 produkterna

Mowan international är ett familjeföretag från södra Italien, de tillverkar Megix sortimentet. Den röda tråden genom alla produkterna är att dom innehåller Keraveg-18. Megix sortimentet består av en färg som är unik och annorlunda, blekningsprodukter och en unik produkt som gör underverk när man nyanserar. 

Megix 10 - en unik hårfärg som har en verkningstid på 10 minuter. Megix 10 täcker grått till 100 % och finns i mer än 90 olika nyanser. Jobba precis som vanligt, det är enbart verkningstiden som är kortare. Med Megix 10 behöver du inte tänka på att du har dubbla kunder i salongen, vilket är en stor fördel i den tiden vi lever i nu.

Megix morph - produkten som gör underverk när man nyanserar! Morph förhindrar att naturhåret lyfter och får oönskade nyanser när man nyanserar. Blanda i morph i din färgblandning 1 ml till 10 ml färdigblandad färg.

Megix Lift 7 - blekning som lyfter upp till 7 steg. Pulvret är blått och dammfritt. Bamboo Carbon Extrakt bibehåller styrkan och skyddar håret under blekningsprocessen. Krämig konsistens, sväller inte, detta gör att den passar utmärkt till olika tekniker, Balayage, folie, frihand, helblondering m.m

Megix Lift 9 - blekning som lyfter upp till 9 steg. Pulvret är blått och dammfritt. Lift 9 finns även som portionsförpackningar. Bamboo Carbon Extrakt bibehåller styrkan och skyddar håret under blekningsprocessen. Krämig konsistens, sväller inte, detta gör att den passar utmärkt till olika tekniker, Balayage, folie, frihand, helblondering m.m

Megix Lift 9 med bamboo carbon extrakt - är ett grått pulver som kan lyfta upp till 9 steg. Lift 9 har bamboo chacoal extrakt som skyddar hår och hårbotten under blekningsprocessen.

Megix Lift C är en blekningsprodukt i cremeform som är silverfärgad. Megix Lift C har Plex och sugar polymers som skyddar hår och hårbotten under blekningsprocessen.

Megix Lift+ brunette level 1-5 är specifikt utvecklad för mörka hår med ljushetsläge 1-5. Produkten är i cremeform och du adderar denna till din blekning så reducerar du varma pigment.

Megix Lift+ Blonde level 6-10 är specifikt utvecklad för ljusa hår med ljushetsläge 6-10. Produkten är i cremeform och du adderar denna till din blekning så reducerar du varma pigment

Megix 1 up - Megix 1 up spray som skyddar vid färgbehandling. En unik och innovativ produkt berikad med keraveg-18, niacin-vitaminer och polyamin-socker. Megix 1 Up förbättrar färgens täckförmåga på grått hår, särskilt på resistent hår. Megix 1 Up utjämnar pH-värdet och gör håret mindre poröst. Detta bidrar till en jämnare och bättre hårfärg. Megix 1 Up skyddar håret under ljusning och blekning och ger ökat skydd för känsliga hårbotten.Megix 1 Up kan även användas som en stylingprodukt, den har värmskydd, skyddar emot fukt och ger håret glans.

Megix bleach easy water - Denna blekning blandar du endast med vatten. Vispa ihop lika delar vatten och pulver, appliceras med fördel med svamp. OBS! får EJ blandas med väte. MEGIX Bleach Easy Water ljusar upp två steg, man kan med fördela använda denna blekning som en avfärgningsprodukt. Verkningstiden är max 30 minuter.

Färgtekniska frågor, maila till ada@capura.se 

Länk till Mowan Youtube kanal, här hittar du digitala utblidningar

Vill du veta mer om våra produkter? Kontakta oss via mail eller telefon info@capura.se 0733613560 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så här tycker frisörerna om Megix

 

Sara på Saras hår & styling - "Jag gillar Megix för att den är lätt att jobba med. Eftersom verkningstiden är 10 minuter så har jag en kund åt gången i salongen, det är en stor fördel i dessa tider. Snabbt och snyggt, det är mina ledord".

Veronica på Hjärnarps salongen - " Jag hinner dra slingor, färga och klippa på lite mer än en timme och det utan att stressa. Den korta verkningstiden gör detta möjligt och ett plus är ju att man hinner inte ta den där extra snacksen när kunden sitter med färgen = gå ner i vikt :) "

Ada på Moods for you - "Megix10 färgen är pigmentrik, färgsäker och är fortfarande glansiga efter 8 veckor. Jag älskar .12 nyanserna och Morph, den gör färgen mer hållbar och är helt underbara att använda vid nyansering. Morph gör så att naturhåret inte lyfter och ger oönskade varma och guldiga nyanser. Megix10 gör även så att jag hinner träffa fler kunder på samma arbetstid". 

Tjejerna på Style by Rodde - "Vi tycker att färgen är oerhört dryg och man kan blanda mycket mindre än vanligt.  Färgen har en bra krämig konsitens. Vi tycker också att det är bra att det inte är så många nyanser, man kan nästan färgkartan i huvudet. Vi tycker också att det är superbra med så kort verkningstid när man gör folieslingor".

Läs mer